28 ožujka, 2011

Apel protiv filma Corpus Christi

Abraham zamoli Gospodina da poštedi 50 pravednika. Na tu Abrahamovu zamolbu Bog odgovori: "Ako u Sodomi pronađem 50 pravednika, poštedjet ću cijeli grad" (Knjiga postanka, 18,16-33).
Film "Corpus Christi" navodno će biti spreman za prikazivanje u razdoblju od lipnja do kolovoza. To je gnjusan film, u kojemu se Isusa i njegove učenike prikazuje kao homoseksualce. Ta se strahota, kao kazališni, komad već neko vrijeme prikazuje u kazalištu. Naslov "Corpus Christi" znači "Tijelo Kristovo". To je strahotno izrugivanje našega Gospodina. Ali mi možemo nešto učiniti.
Upravo vam zato šaljem ovu poruku. Ako ju proslijedite svojim poznanicima i prijateljima, možda ćemo moći spriječiti prikazivanje ovoga filma (u Americi i u drugim zemljama). Dignimo glas za ono u što vjerujemo i zaustavimo izrugivanje našega Spasitelja Isusa Krista. Gdje smo, kao kršćani? Uz rizik da doživim i neku neugodnost, prosljeđujem ovu poruku svim ljudima za koje mislim da će i njima mnogo značiti. Molim vas, pomozite da spriječimo takvo vrijeđanje Gospodina. Nismo pripremili potpisivanje peticije, nema vremenskog ograničenja, nema minimalnog broja ljudi kojima ovu poruku trebate proslijediti. Odvojite samo dvije minute vremena!
Ako vas ova poruka ne zanima ili ako nemate te dvije minute, molim vas ne žalite se kada Bog ne bude imao vremena za vas, jer On je ima daleko više posla nego mi. Ovo je vrijedno našega truda!
Ima zemalja u Europi koje su već zabranile prikazivanje toga filma. Trebamo samo mnogo moliti i poslati mnogo e-mail poruka.
ŠIRITE OVAJ APEL!
... Hoće li Bog uspjeti pronaći 50 pravednika koji su spremni izraziti zabrinutost i dignuti glas protiv ovoga bogohuljenja?

 

D@do.

Nema komentara: